JÍDELNÍ LÍSTEK
OD 11.7. DO 13.7.
Moravská česnečka
79,-Porkový krém
79,-Škvarková pomazánka
100,-Salát caprese
185,-200g Kuřecí stehenní steak
317,-200g Steak s krkovičky, pepřová omáčka, opečený brambor
327,-
Bramborák s trhaným masem
285,-
Vepřové výpečky
285,-
Jitrnice v pivním těstíčku se zelím a plackami
265,-
Pečená zelenina
285,-Kuřecí řízek
195,-Grilovaná makrela
286,-Marinovaná kuřecí křidélka
327,-100g Grilovaný camembertem
286,-150g Kuřecí burger
298,-PŘÍLOHY
69,-Míchaný salát
97,- / 149,-Omáčka z Tatarska
45,-Dětské kuřecí prsa
154,-Zmrzlina se šlehačkou
49,-Čokoládové suflé
130,-Víkend s chutí minulosti u nás na Panské sýpce!
„Návrat k babičiným receptům“
Přijďte ochutnat pravé poklady české kuchyně, které voní dětstvím, loukou i starými dobrými časy. Tento víkend jsme pro vás připravili speciální menu inspirované tradicí a zapomenutými recepty našich babiček.
Křupavý bramborák s trhaným masem
Poctivý bramborák, jak ho dělávala babička – dozlatova opečený, s výraznou chutí majoránky. Na něm šťavnaté trhané vepřové maso z plece, doplněné rukolou, karamelizovanou cibulkou a domácí česnekovou majonézou. Kombinace, která vás přenese zpět do časů, kdy na jídle záleželo.
Jitrnice v pivním těstíčku se zelím a plackami
Voňavá domácí jitrnice obalená v křupavém pivním těstíčku, podávaná s moravskými plackami, dušeným kysaným zelím, sladkou cibulkou a jemným přelivem. Pokrm, který připomene podzimní zabijačky a nedělní obědy u babičky.
