Menu Zavřeno

JÍDELNÍ LÍSTEK
OD 11.7. DO 13.7.

Moravská česnečka

79,-
krutony, sýr, vejce

Porkový krém

79,-
krutony

Škvarková pomazánka

100,-
chléb, cibule

Salát caprese

185,-
Rajče, mozzarella, oregáno, bazalka, olivový olej, toast

200g Kuřecí stehenní steak

317,-
200g Kuřecí stehenní steak, míchaný salát, opečený brambor

200g Steak s krkovičky, pepřová omáčka, opečený brambor

327,-
krkovička, pepřová omáčka, opečený brambor

Bramborák s trhaným masem

285,-
Rukola, cibule, česneková majonéza vepřová plec

Vepřové výpečky

285,-
výpečky, zelí, br.knedlík, cibulka

Jitrnice v pivním těstíčku se zelím a plackami

265,-
jitrnice, moravské placky, zelí, cibulka, přeliv
vegetarian

Pečená zelenina

285,-
Pečená sezónní zelenina s bramborou a omáčkou s modrého sýra kukuřička, ořechy, bylinky

Kuřecí řízek

195,-
kuřecí prsíčko v trojobalu

Grilovaná makrela

286,-
grilovaná zelenina, toast

Marinovaná kuřecí křidélka

327,-
5ks křidélek, salátek, opečený chléb

100g Grilovaný camembertem

286,-
míchaný salát, opečený toast

150g Kuřecí burger

298,-
cibule, okurek, rajče, rukola, sýr, uzená majonéza, hrst hranolek

PŘÍLOHY

69,-
Vařené brambory s máslem a petrželkou /hranolky/ pečená brambora

Míchaný salát

97,- / 149,-
malý/velký

Omáčka z Tatarska

45,-

Dětské kuřecí prsa

154,-
75g Přírodní kuřecí prsíčka, hranolky, lízátko

Zmrzlina se šlehačkou

49,-

Čokoládové suflé

130,-

Víkend s chutí minulosti u nás na Panské sýpce!

„Návrat k babičiným receptům“

Přijďte ochutnat pravé poklady české kuchyně, které voní dětstvím, loukou i starými dobrými časy. Tento víkend jsme pro vás připravili speciální menu inspirované tradicí a zapomenutými recepty našich babiček.

  Křupavý bramborák s trhaným masem
Poctivý bramborák, jak ho dělávala babička – dozlatova opečený, s výraznou chutí majoránky. Na něm šťavnaté trhané vepřové maso z plece, doplněné rukolou, karamelizovanou cibulkou a domácí česnekovou majonézou. Kombinace, která vás přenese zpět do časů, kdy na jídle záleželo.

Jitrnice v pivním těstíčku se zelím a plackami
Voňavá domácí jitrnice obalená v křupavém pivním těstíčku, podávaná s moravskými plackami, dušeným kysaným zelím, sladkou cibulkou a jemným přelivem. Pokrm, který připomene podzimní zabijačky a nedělní obědy u babičky.