Menu Zavřeno

ZAVŘENO CLOSED

JÍDELNÍ LÍSTEK 

Vepřový vývar z kolene

79,-
nudle, maso, zelenina, petrželka

200g Kuřecí stehenní steak

317,-
200g Kuřecí stehenní steak, míchaný salát, opečený brambor

200g Steak z krkovičky

327,-
Krkovička, pepřová omáčka, opečený brambor

200g Pečené koleno

225,-
vepřové pečené koleno, bramborová kaše cibulka
Specialita_Podniku_Panska_Sypka

Bramborák s trhaným masem

285,-
Rukola, cibule, česneková majonéza vepřová plec
Specialita_Podniku_Panska_Sypka

Vepřové výpečky

285,-
výpečky, zelí, br.knedlík, cibulka
Specialita_Podniku_Panska_Sypka

Jitrnice v pivním těstíčku se zelím a plackami

265,-
jitrnice, moravské placky, zelí, cibulka, přeliv

Vepřový řízek

180,-
vepřová kýta v trojobalu

Smažený sýr

167,-
Eidam v trojobalu
vegetarian

Grilovaní sezoní zelenina s bramborou

290,-
zelenina, omáčka s modrého sýru, kukuřička, ořechy,bylinky
hermelín

100g Grilovaný hermelín

286,-
míchaný salát, opečený toast

PŘÍLOHY

69,-
Vařené brambory s máslem a petrželkou /hranolky/ pečená brambora

Míchaný salát

97,- / 149,-
malý/velký

Omáčka z Tatarska

45,-

Dětské kuřecí prsa

154,-
75g Přírodní kuřecí prsíčka, hranolky, lízátko

Zmrzlina se šlehačkou

49,-

Víkend s chutí minulosti u nás na Panské sýpce!

„Návrat k babičiným receptům“

Přijďte ochutnat pravé poklady české kuchyně, které voní dětstvím, loukou i starými dobrými časy. Tento víkend jsme pro vás připravili speciální menu inspirované tradicí a zapomenutými recepty našich babiček.

  Křupavý bramborák s trhaným masem
Poctivý bramborák, jak ho dělávala babička – dozlatova opečený, s výraznou chutí majoránky. Na něm šťavnaté trhané vepřové maso z plece, doplněné rukolou, karamelizovanou cibulkou a domácí česnekovou majonézou. Kombinace, která vás přenese zpět do časů, kdy na jídle záleželo.

Jitrnice v pivním těstíčku se zelím a plackami
Voňavá domácí jitrnice obalená v křupavém pivním těstíčku, podávaná s moravskými plackami, dušeným kysaným zelím, sladkou cibulkou a jemným přelivem. Pokrm, který připomene podzimní zabijačky a nedělní obědy u babičky.